Nieuw aanbod in Zaankwartier

26-10-2023

De woningmarkt is enorm in beweging en het inspelen op de enorme behoefte aan betaalbare woonruimte is een absoluut speerpunt voor Van Wijnen. Ondanks de gestegen bouwprijzen en uitdaging om over de juiste bouwmaterialen te beschikken, is Zaankwartier dé mogelijkheid om aan de huidige behoefte te voldoen. Daarom gaan we in de huursector en de koopsector een uitgebreid aanbod van betaalbare en duurzame woningen presenteren.

Industrie

Hoewel het op locatie lijkt dat de ontwikkeling stil ligt, zijn we achter de schermen volop in gesprek met woningcorporaties en de gemeente Zaanstad. Alle partijen willen op korte termijn resultaat boeken om zo snel mogelijk te kunnen bouwen, maar de vergunningprocedures nemen nu eenmaal tijd. We kiezen voor zorgvuldigheid om de kwaliteit van Zaankwartier te waarborgen!

Betaalbare koopwoningen
Met de gemeente Zaanstad voeren we constructieve gesprekken om te komen tot BKZ-woningen (Betaalbare Koopwoningen Zaanstad). Betaalbare koopwoningen voor starters en senioren die nu vaak nog misgrijpen op de Zaanse woningmarkt. Denk hierbij aan slim ingedeelde nieuwbouwappartementen vanaf 50 m2 tot ruim 60 m2 met fantastische uitzichten over de Zaan en met de supermarkt om de hoek. 

Meer info

meer nieuws
Industrie

26-10-2023

Nieuw aanbod in Zaankwartier

De woningmarkt is enorm in beweging en het inspelen op de enorme behoefte aan betaalbare woonruimte is een absoluut speerpunt voor Van Wijnen. Daarom gaan we in de huursector en de koopsector een uitgebreid aanbod van betaalbare en duurzame woningen presenteren.

Erwin Kiela

23 februari 2023

Maak kennis met Erwin Kiela

Erwin Kiela is site manager van het Zaankwartier en was hier ruim dertig jaar werkzaam, eerst als procesoperator en later als bedrijfsleider. Erwin is sinds oktober 2020 als enige werknemer van de voormalige meelfabriek overgebleven bij de nieuwe ontwikkelingen van het Zaankwartier.