Voor­zieningen

Op het gebied van voorzieningen heeft Zaankwartier het prima voor elkaar. Van dagelijkse boodschappen tot gezellige horeca: aan alles is gedacht. Geniet hier van alles wat het goede leven je te bieden heeft!

Alles voor jouw woon­plezier

Aan ambities geen gebrek in Zaankwartier. Er is veel ruimte gereserveerd voor bedrijfs- en kantoorruimte. Ruimte die beschikbaar is voor iedereen die Zaankwartier wil laten bruisen van energie en die wil bijdragen aan het woonplezier van omwonenden.

Ben je ondernemer en wil je meer weten over de opties?

Ruimte voor winkels en diensten

Kleinschalige speciaalzaken, een supermarkt, kinderdagverblijven, een medisch dienstencentrum, ateliers voor kunstenaars… Zaankwartier biedt volop ruimte aan voorzieningen die zorgen voor gemak en levendigheid. 

Samen lekker lunchen, op weg naar je kantoor een goede coffee-to-go meepikken of na een warme dag genieten van een ijsje met de kinderen. In Zaankwartier is er in monumentaal pand de Machinekamer ook ruimte gereserveerd voor daghoreca. Het biedt een gezellige plek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. En dat allemaal dichtbij huis! 

Ruimte voor daghoreca

Ruimte voor onder­nemers

Binnen Zaankwartier is volop ruimte gereserveerd voor flexplekken en kantoorruimtes. Ideaal wanneer je dichtbij huis wilt werken. Lopend naar de zaak, werk en privé keurig gescheiden en alle kans om je professioneel te ontplooien. Benut deze mogelijkheid en haal eruit wat erin zin!

Interesse In het Zaan
kwartier?

Heb je interesse in één van de koop- of huurwoningen in deze nieuwe wijk? Of ben je op zoek naar een ruimte om te ondernemen? Meld je aan en maak je persoonlijke wensen kenbaar. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Woon of werk je in de buurt en wil je op de hoogte blijven van de (bouw)werkzaamheden op deze locatie? Laat dan ook je gegevens achter. We zorgen dat je goed geïnformeerd blijft.