Nieuws en actualiteit

Nieuwsgierig naar wat er speelt op het oude Meneba-terrein? Dat snappen we goed. Veel Zaankanters hebben herinneringen aan dit gebied en zijn benieuwd wat er gaat gebeuren. Ook omwonenden, belanghebbenden en mogelijke nieuwe bewoners blijven graag goed geïnformeerd. We houden je graag op de hoogte. Hier vind je het laatste nieuws.

Erwin Kiela
23 februari 2023

Maak kennis met Erwin Kiela

Erwin Kiela is site manager van het Zaankwartier en was hier ruim dertig jaar werkzaam, eerst als procesoperator en later als bedrijfsleider. Erwin is sinds oktober 2020 als enige werknemer van de voormalige meelfabriek overgebleven bij de nieuwe ontwikkelingen van het Zaankwartier.

Interesse In het Zaan
kwartier?

Heb je interesse in één van de koop- of huurwoningen in deze nieuwe wijk? Of ben je op zoek naar een ruimte om te ondernemen? Meld je aan en maak je persoonlijke wensen kenbaar. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Woon of werk je in de buurt en wil je op de hoogte blijven van de (bouw)werkzaamheden op deze locatie? Laat dan ook je gegevens achter. We zorgen dat je goed geïnformeerd blijft.