Indrukwekkende beelden van sloopwerkzaamheden

07 november 2022

In Zaankwartier komen zo'n 315 nieuwe koopwoningen voor verschillende doelgroepen in allerlei prijsklassen. Van betaalbare koopappartementen tot robuuste eengezinswoningen en karaktervolle koopappartementen.

Zaankwartier

Een deel van de oude gebouwen maken plaats voor duurzame nieuwbouw. De sloopwerkzaamheden schieten mooi op. De gebouwen die bekend stonden als De Koornaar en Expeditiehal zijn bovengronds volledig gesloopt. Deze worden de komende tijd ook ondergronds gesloopt. De voormalige panden De Reiniging en Mengsilo zijn nu voor een deel bovengronds gesloopt. Het slopen zorgt voor indrukwekkende beelden. Nieuwsgierig? Bekijk de foto's hieronder.

Sloop_Zaankwartier

Sloop_Zaankwartier

meer nieuws
Industrie

26-10-2023

Nieuw aanbod in Zaankwartier

De woningmarkt is enorm in beweging en het inspelen op de enorme behoefte aan betaalbare woonruimte is een absoluut speerpunt voor Van Wijnen. Daarom gaan we in de huursector en de koopsector een uitgebreid aanbod van betaalbare en duurzame woningen presenteren.

Erwin Kiela

23 februari 2023

Maak kennis met Erwin Kiela

Erwin Kiela is site manager van het Zaankwartier en was hier ruim dertig jaar werkzaam, eerst als procesoperator en later als bedrijfsleider. Erwin is sinds oktober 2020 als enige werknemer van de voormalige meelfabriek overgebleven bij de nieuwe ontwikkelingen van het Zaankwartier.