De winst van nieuw­bouw

Koop je een nieuwe woning, dan profiteer je van veel voordelen. Niet alleen financieel. Een energiezuinige woning betekent comfortabeler wonen. Jouw woning is behaaglijk warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Omdat jouw nieuwe woning voldoet aan de wettelijke eisen van geluidsisolatie woont het ook nog eens heerlijk stil.

ENERGIELABEL A
De woningen voldoen aan de huidige wetgeving, inbraakwerendheid volgens Bouwbesluit met BENG wat resulteert in een energielabel A.

NAUWELIJKS ONDERHOUD
Omdat alles nog nieuw is, heb je de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt geld, overlast en tijd.

MINDER KOSTEN
Nieuwbouw wordt vrij op naam geleverd. Je hebt dus geen overdrachts- en notariskosten. Daarnaast spaar je eventuele makelaars- en taxatiekosten uit.

GARANTIE
Nieuwe woningen worden standaard afgeleverd met garantie. Zo ben je er zeker van dat je de eerste jaren niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

VEILIG
Nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met kwalitatief uitstekend hang- en sluitwerk en standaard voorzien van rookmelders. Dat geeft een veilig gevoel.

EIGEN INRICHTING
Een nieuwbouwwoning kun je volledig inrichten naar jouw eigen smaak. Vloeren, keuken, badkamer en toilet precies zoals jij het graag wilt. Zonder eerst te hoeven breken. Extra stopcontacten nodig op zolder? Bij Van Wijnen zijn jouw persoonlijke

GASLOOS
Alle nieuwe woningen worden gasloos gebouwd. Dat betekent dat jouw woning klaar is voor de toekomst en dat de verwarming, het warm water en koken volledig elektrisch wordt geregeld.