BEREIK­BAARHEID

Zaankwartier ligt op een centrale locatie. Zo is het met de auto slechts 20 minuten naar Alkmaar en Amsterdam en sta je in 30 minuten op luchthaven Schiphol.

Lekker uitwaaien

De populariteit van Wormerveer is mede te danken aan haar praktische ligging. Grote verbindingswegen als de A7, A8 en A9 brengen je binnen een halfuur in omliggende steden als Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Hoorn. En wat dacht je van het strand? In het weekend lekker wandelen met de (klein-)kinderen of de hond? Wijk aan Zee en Egmond aan Zee liggen slechts op 30 minuten rijden. Goed te doen, toch?

Met het OV?

Pak je liever de bus of de trein? Ook dan zit je goed in Zaankwartier. Op 1,5 km vind je een NS-station en een uitgebreid netwerk van Connexxion-buslijnen dat de omliggende dorpen verbindt. Het biedt je een rechtstreekse verbinding met Amsterdam, Alkmaar en Beverwijk. Bovendien wordt er hard gewerkt aan nieuwe mobiliteitsconcepten voor een nog betere bereikbaarheid.

Interesse In het Zaan
kwartier?

Heb je interesse in één van de koop- of huurwoningen in deze nieuwe wijk? Of ben je op zoek naar een ruimte om te ondernemen? Meld je aan en maak je persoonlijke wensen kenbaar. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Woon of werk je in de buurt en wil je op de hoogte blijven van de (bouw)werkzaamheden op deze locatie? Laat dan ook je gegevens achter. We zorgen dat je goed geïnformeerd blijft.