Omgeving

Met een prachtig uitzicht over de Zaan en tegelijkertijd dichtbij steden als Alkmaar en Amsterdam woon je goed in Zaankwartier. Hier kom je bij na een drukke dag en luid je samen met je vrienden het weekend in. Je kinderen spelen verstoppertje en willen nog niet naar bed. Helemaal dat sfeertje dat je wel kent van een fijne vakantie…

Langs de Zaan

Zaankwartier ligt direct aan rivier de Zaan en midden in de Zaanstreek. Een prachtig waterrijk gebied dat vooral bekend staat om de bijzondere veengebieden, het industriële erfgoed en de vele gezellige en sfeervolle dorpjes.

Alkmaar en Amsterdam dichtbij

Zaankwartier ligt op een centrale locatie. Zo is het met auto slechts 20 minuten naar Alkmaar en Amsterdam en sta je in 30 minuten op luchthaven Schiphol.

Aan alles gedacht

Op het gebied van voorzieningen heeft Zaankwartier het prima voor elkaar. Van dagelijkse boodschappen tot gezellige horeca: aan alles is gedacht. Geniet hier van alles wat het goede leven je te bieden heeft!

Interesse In het Zaan
kwartier?

Heb je interesse in één van de koop- of huurwoningen in deze nieuwe wijk? Of ben je op zoek naar een ruimte om te ondernemen? Meld je aan en maak je persoonlijke wensen kenbaar. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Woon of werk je in de buurt en wil je op de hoogte blijven van de (bouw)werkzaamheden op deze locatie? Laat dan ook je gegevens achter. We zorgen dat je goed geïnformeerd blijft.