Eerste sloopwerkzaam­heden worden verricht

02 september 2022

In Zaankwartier komen in totaal zo’n 700 duurzame woningen, waarvan een deel wordt getransformeerd binnen bestaande, karakteristieke gebouwen, maar het merendeel is nieuwbouw.

Om straks nieuwwoningen te bouwen, wordt een deel van de oude panden gesloopt. Nu worden twee panden gesloopt, zodat daar straks comfortabele huurappartementen kunnen komen. Naar verwachting is het eerste pand bovengronds in november gesloopt en het tweede in december. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

meer nieuws
Industrie

26-10-2023

Nieuw aanbod in Zaankwartier

De woningmarkt is enorm in beweging en het inspelen op de enorme behoefte aan betaalbare woonruimte is een absoluut speerpunt voor Van Wijnen. Daarom gaan we in de huursector en de koopsector een uitgebreid aanbod van betaalbare en duurzame woningen presenteren.

Erwin Kiela

23 februari 2023

Maak kennis met Erwin Kiela

Erwin Kiela is site manager van het Zaankwartier en was hier ruim dertig jaar werkzaam, eerst als procesoperator en later als bedrijfsleider. Erwin is sinds oktober 2020 als enige werknemer van de voormalige meelfabriek overgebleven bij de nieuwe ontwikkelingen van het Zaankwartier.