Laatste nieuws over ontwikkelingen en bouwwerkzaamheden

13 juli 2022

Afgelopen weekend zijn omwonenden en ondernemers in de omgeving van het Zaankwartier via een nieuwsbrief geïnformeerd over de werkzaamheden en ontwikkelingen in het gebied en wat dit voor hen betekent.

In deze brief is onder andere aandacht besteed aan:

  • De status van het bestemmingsplan Zaankwartier Wormerveer
  • Flora & Fauna onderzoek
  • Sloopwerkzaamheden
  • Prognose planning
  • Ontwikkelingen in het gebied 

Je kunt de nieuwsbrief downloaden via deze link. Wil je deze nieuwsbrief in de toekomst ook ontvangen en zo automatisch op de hoogte blijven van de werkzaamheden in het Zaankwartier? Ga dan naar www.bouwzaankwartier.nl en meld je daar aan voor de digitale nieuwsbrief over de bouw.
 
Vragen over de werkzaamheden?
Heb je vragen en/of opmerkingen over  de bouwplaats, de voortgang van de werkzaamheden of overige zaken? Stuur dan een e-mail naar contact@bouwzaankwartier.nl.
 
Vragen over het project?
Heb je vragen over het project? Stuur dan een e-mail naar info@zaankwartier.nl of bezoek onze website www.zaankwartier.nl.

meer nieuws
Industrie

26-10-2023

Nieuw aanbod in Zaankwartier

De woningmarkt is enorm in beweging en het inspelen op de enorme behoefte aan betaalbare woonruimte is een absoluut speerpunt voor Van Wijnen. Daarom gaan we in de huursector en de koopsector een uitgebreid aanbod van betaalbare en duurzame woningen presenteren.

Erwin Kiela

23 februari 2023

Maak kennis met Erwin Kiela

Erwin Kiela is site manager van het Zaankwartier en was hier ruim dertig jaar werkzaam, eerst als procesoperator en later als bedrijfsleider. Erwin is sinds oktober 2020 als enige werknemer van de voormalige meelfabriek overgebleven bij de nieuwe ontwikkelingen van het Zaankwartier.