Zaankwartier doet mee aan Expeditie Zaanstad Noord

08 september 2022

Altijd al een kijkje willen nemen in de toekomst? En dat gewoon op de fiets? Bezoek dan Zaankwartier op zaterdag 10 september tijdens het evenement Expeditie Zaanstad Noord. 

Die dag is het Open Monumentendag. Tijdens dit evenement kom je langs plekken waar mooie dingen gebeuren of gaan gebeuren. Waar we werken aan de toekomst: nieuwe woningen, ruimte voor ontmoeting en bedrijven. En waar we onze geschiedenis natuurlijk niet vergeten.

Op verschillende plekken in Zaanstad Noord vind je informatie over de toekomstplannen en is er overal wat te beleven. Zo ook bij Zaankwartier. Stap op de fiets naar Zaankwartier en je ontdekt meer over de nieuwbouwplannen. Maar ook ontdek je hier poëzie en taal uit Zaanstad. Interessant?

Lees hier meer over het evenement.

meer nieuws
Industrie

26-10-2023

Nieuw aanbod in Zaankwartier

De woningmarkt is enorm in beweging en het inspelen op de enorme behoefte aan betaalbare woonruimte is een absoluut speerpunt voor Van Wijnen. Daarom gaan we in de huursector en de koopsector een uitgebreid aanbod van betaalbare en duurzame woningen presenteren.

Erwin Kiela

23 februari 2023

Maak kennis met Erwin Kiela

Erwin Kiela is site manager van het Zaankwartier en was hier ruim dertig jaar werkzaam, eerst als procesoperator en later als bedrijfsleider. Erwin is sinds oktober 2020 als enige werknemer van de voormalige meelfabriek overgebleven bij de nieuwe ontwikkelingen van het Zaankwartier.