Vertraging bouw

15-04-2024

Het Zaankwartier is volop in ontwikkeling. Helaas hebben wij serieuze vertraging opgelopen bij de vergunningverlening t.b.v. de eerste woongebouwen.

 

Met inzet van alle betrokkenen, stakeholders en belanghebbenden verwachten we nog wel dit jaar te starten met fase 1; de bouw van sociale huurwoningen. In de volgende fasen volgen de middenhuur- en koopwoningen en alle geplande voorzieningen.

Wij kijken uit naar de ontwikkeling van dit prachtige cultuurhistorische gebied met betaalbare woningen voor jong en oud en diverse doelgroepen.

meer nieuws
Industrie

26-10-2023

Nieuw aanbod in Zaankwartier

De woningmarkt is enorm in beweging en het inspelen op de enorme behoefte aan betaalbare woonruimte is een absoluut speerpunt voor Van Wijnen. Daarom gaan we in de huursector en de koopsector een uitgebreid aanbod van betaalbare en duurzame woningen presenteren.

Erwin Kiela

23 februari 2023

Maak kennis met Erwin Kiela

Erwin Kiela is site manager van het Zaankwartier en was hier ruim dertig jaar werkzaam, eerst als procesoperator en later als bedrijfsleider. Erwin is sinds oktober 2020 als enige werknemer van de voormalige meelfabriek overgebleven bij de nieuwe ontwikkelingen van het Zaankwartier.